Gostilna na gradu

aktualno

  • valentinov jedilnik

    dotik ljubezni...

    ... dotik kuharja

    jedilnik od 10. do 16. februarja

    pozdrav iz kuhinje

    polnjen profiterol z musom šunke in hrena
    brusketa z istrskim bakalarjem in kandirano rdečo papriko
    marinirana postrv in kaviar

    hladna pedjed
    kapesante, tartuf, orehovo olje in mladi radič

    topla predjed
    škampova juha s peno šampinjonov

    glavna jed
    poširana postrv, belo vino, šalotka, gobice, mlada blitva in ajdova kaša z masleno omako
    ali
    račka s sladkim krompirjem, kostanjem, hruško in pomarančno omako

    sladica
    grajska rezina s kakijem, čokolado, karamelo in mandlji

    cena jedilnika na osebo: 35,00 eur z DDV

    Druženje v soju sveč, ob omamnem vonju in okusu, potrdite na gostilna@nagradu.si ali 031 301 777.

    Za kakršnokoli misel nam pišite ali nas pokličite.

  • grajska večerja po francosko

    21. marca bomo jedli po francosko 


    pozdrav iz kuhinje

    polnjen profiterol z musom šunke in hrena
    brusketa z istrskim bakalarjem in kandirano rdečo papriko
    marinirana postrv in kaviar

    hladna pedjed
    kapesante, tartuf, orehovo olje in mladi radič

    topla predjed
    škampova juha s peno šampinjonov

    glavna jed
    poširana postrv, belo vino, šalotka, gobice, mlada blitva in ajdova kaša z masleno omako
    ali
    račka s sladkim krompirjem, kostanjem, hruško in pomarančno omako

    sladica
    Paris Brest – tradicionalna pariška sladica z kremo pralinov in praženih mandlje
    in
    Izbor macaronsov

    cena jedilnika na osebo: 35,00 eur z DDV

    Druženje v soju sveč, ob omamnem vonju in okusu, potrdite na gostilna@nagradu.si ali 031 301 777.

    Za kakršnokoli misel nam pišite ali nas pokličite.

  • žar z žarom

    žar, ki vas dolgo ne bo pustil hladne ;)

    inovativna rešitev za vse ljubitelje žara!

    več kmalu ali na tanja@nagradu.si