Gostilna na gradu

aktualno

  • valentinov meni

    9. februar 2015

    večerja ob 1930 uri

     

    grajski grižljaji:

     

    tolminska skuta in kandiran paradižnik

    na roko rezan brancinov tatar in kaplja majoneze

    jelenov tatar in kandirana rdeča paprika

     

    ----------------------   –   ---------------------

     

    ravioli polnjeni z bučo, povaljani v žajbljevem maslu, s kremo Tolminca in mak

     

    ----------------------   –   ---------------------

     

    goveji file po kraško (goveji file, tanka rezina pravega Kraškega pršuta, teranova omaka, zimski radič s hrenom in buča iz pečice)

    ALI

    kalamari iz ponve z vršički cikorije, krema inčunov in črne olive

     

    ----------------------   –   ---------------------

     

    slivov sladoled, limonina krema in pena temne čokolade

     

     

     

    cena jedilnika: 38,00 eur ddv

  • Prešerne volje

    6. februar 2015

     

     

    Spoštovani gostje,

     

    gostilna bo v nedeljo 8. februarja zvečer ODPRTA!

     

    Prešerne volje! :-)

  • TEDEN RESTAVRACIJ od 22. do 30. marca 2014

    22. marec 2014

     

     

    V čem je skrivnost slastnega govejega tatarja, ki se raztopi v ustih,

    in vedno svežega piranskega brancina, ki prinese vonj po morju?

    Mi odgovor dobimo pri našem mesarju in ribiču – Kmetijski zadrugi Krka

    ter ribogojnici Fonda iz Piranskega zaliva.

     

     

    Letos teden restavracij 2014 spomladi in jeseni!

     

    Jedilnika,

    gostilne na gradu,

    trije hodi,

    samo 14 evrov

     

    Jedilnik 1

    Goveji tatar, kandirana rdeča čebulica, krema kisle smetane

     

    File piranskega brancina Fonda, krema brokolija, hrustljava cvetača in čips topinamburja

     

    Kobariški štrukelj in sladoled pečenih jabolk

     

    ali

     

    Jedilnik 2

    Ravioli polnjeni s poštokljo kraškega regrata, krema Tolminca

     

    File piranskega brancina Fonda, krema brokolija, hrustljava cvetača in čips topinamburja

     

    Carski praženec, topla jajčna krema, doma narejena marmelada

     

    Rezervacije sprejemamo  na: 08 205 19 30 ali 031 301 777

     

    Vabljeni!