Gostilna na gradu

aktualno

  • Kuharska atrakcija z Ano Roš

    27. februar 2016

    V soboto, 27. februarja, bo v Gostilni na gradu po dolgem času spet kuhala Ana Roš. Navdih bo iskala v prihajajoči pomladi in na ljubljanski tržnici.

     

    Njeno razmišljanje

    • prebujanje zelenjavnega vrta
    • raviol na morski tržnici
    • postrv, možgani, peteršiljev koren in omaka bearnaise
    • fazan, zelena & lešnik, zimski tartuf
    • kefir, med in cvetni prah, orehi

    Cena jedilnika je 65,00 eur.

    Pričetek večerje je ob 19h.

    Večerjo lahko rezervirate na 051 670 081 ali na info@nagradu.si

  • Grajska večerja za zaljubljene

    13. februar 2016

    »… ljubezen je najmočnejša sila, kar jih obstaja, saj nima omejitev…«
    Albert Einstein

    sobota, 13. februarja, ob 19. uri.

    Poskrbite, da se večer prežet z ljubeznijo zgodi s čutno opojnostjo dobrot iz grajske kuhinje.

    Jedilnik:

    • slastne rezine govejega fileja s topinamburjem, kraškim regratom in majonezo timijana,
    • ravioli polnjeni z vršički cikorije, pršut in gosja jetra,
    • hobotnica s pirejem graha, poganjki mladega graha in jagodami,
    • telečji hrbet s sladkim krompirjem, radičem, kostanjem in hrenom ali file divjega prašiča s sladkim krompirjem, radičem, kostanjem in hrenom,
    • skutna tortica z limeto in meto, dotik vanilijevega sladoleda in čokolada.

    Cena jedilnika je 38 eur.

    Druženje v soju sveč, ob omamnem vonju in okusu, potrdite na info@nagradu.si ali 031 301 777.

    Za kakršnokoli misel nam pišite ali nas pokličite.

  • Grajska večerja nad belo Ljubljano

    22. januar 2016

    V soboto 30. januarja vas ob 19. uri vabimo na večerjo z jedmi z geografskim poreklom, vini iz nabora sommelierja z licenco Wset 2 in omamni vonj pravkar pečenega kruha.

    Jedilnik:

    • piranski brancin, sol, sladkor in lovor,
    • teranov toč / tolminska skuta, ikre soške postrvi in kraški pršut,
    • jagenjček za v roko skrit v belokranjski pogači,
    • zorjen goveji file s cikorijo, kostanjem in hrenom,
    • jabolka iz žerjava z lešnikom in zabajonom.

    Sladokuscem v vednost: eno izmed vin bo zagotovo Leonardo vinarja Marjana Simčiča (zelo znan vinski strokovnjak Steven Spurrier je dotično vino uvrstil med 5 najboljših vin na svetu … ).

    Cena jedilnika s pijačo je 35 eur.

    Druženje na sobotni večer potrdite Nataliji Pelko na info@nagradu.si ali na 051 670 081. Za kakršnokoli misel glede jedilnika nam pišite ali nas pokličite.