Gostilna na gradu

12. januar - 12. marec 2015

jedilnik za sladokusce! in degustacijski meni!

JEDILNIK ZA SLADOKUSCE

*******

grajska dilca

(kranjska klobasa, rostbif, jelenov tatar z hrenom, skuta z Istrskim paradižnikomi)

*******

ješprenj z jurčki, kozjim sirom in krompirjeva krema

 *******

file piranskega brancina s kremo brokolija, hrustljava solatkas cvetače in brokolija

ali

grajski pohanec - tanki kos svinjske ribice nadevan z naribanim sirom in špinačo ter ocvrt v mandljih, krompir iz ponve, hrustljave zelenjave

*******

Kobariški štrukelj

*******

cena jedilnika na osebo = 30,30 eur z ddv-jem

 

 

DEGUSTACIJSKI MENI

*******

marinirani škampi, solni cvet, emulzija olčnega olja, pomaranče in limone, krema inčunov

*******

slastne rezine jelenovega hrbta z emulzijo regrata, ovčjega sira in pinjol

*******

ravioli z regratom, orehi in planinskim sirom, povaljani v Kraški panceti

*******

sorbet

*******

hrustljava hobotnica z mladim grahom, jagodami in baziliko

ali

pečeno belokranjsko jagnje, krema iz bučk, hrustljav štrukelj belegaa zelja in mlad krompir

*******

tortica: lešnik - čokolada - jabolka

*******

cena menija na osebo = 42,20 eur z ddv-jem