Gostilna na gradu

vaši dogodki

dogodki po meri

Iščete lepo lokacijo za vašo obletnico, praznovanje, posebno priložnost ali srečanja, ki jih organizirate? Gostilna Na gradu je z veseljem na voljo zanje!
Prijetno vzdušje Gostilne omogoča več vrst dogodkov in srečanj, odvisno od števila gostov. Ponudimo vam lahko izbrano kulinarično izkušnjo, ki temelji na tradiciji in naši osnovni ponudbi, preoblikovano po vaših željah do zahtevnih dobrot, ki jih za vas pripravijo naši kuharski mojstri.
Svoje želje za posebne dogodke v Gostilni nam zaupajte na:
info@nagradu.si 

 

poslovne prireditve - catering

Poslovne prireditve so lahko zajeten zalogaj, a ne za nas, saj že leta
organiziramo cateringe in pogostitve na poslovnih prireditvah.
Izvajamo tako pogostitve v gostilni Na gradu,
v dvoranah Ljubljanskega gradu
(http://www.ljubljanskigrad.si/najem-prostorov/),
in seveda na lokacijah, ki jih izberete vi.
Poslovni zajtrki, pogostitve ob konferencah, premierah, zakuske ob otvoritvah, coctail zabave, jubilarna srečanja… vsak dogodek pospremijo okusi, na katere smo ponosni. Prisegamo na sezonske, domače in lokalne sestavine, ki jih dobimo na slovenskih kmetijah in tržnicah.
Naše prednosti so sveža in inovativna ponudba, ki se oblikuje glede na sporočila in namen prireditve, in ki jih želite posredovati vašim gostom - tudi s kulinarčnimi okusi. Zaradi raznolikost naših izkušenj, se lahko prilagodimo vašim željam, hkrati pa imamo vsa potrebna znanja, da izvedemo tudi najzahtevnejše cateringe in pogostitve.
Pišite in nam zaupajte svoje želje - skupaj bomo pripravili odličen dogodek.
info@nagradu.si

poroka

Poroka zahteva unikaten pristop, zadovoljiti goste na poroki pa je za nas poseben izziv. Z veseljem ga sprejmemo in pogostitev izdelamo po vaših željah!

Iščete prostor za poročno slavje, kjer bi se vi in vaši svatje počutili posebno lepo? Po poročnem obredu se sprehodite čez grajsko dvorišče in si privoščite unikatno doživetje v gostilni Na gradu. Želite svečan sprejem s kozarcem penine in hladnimi zalogajčki, streženo družinsko kosilo, večerjo z zabavo, morda sproščeno stoječo pogostitev? Vašim željam prisluhnemo na naslovu:

info@nagradu.si

Ali pa načrtujete večjo poroko z velikim številom povabljencev? Ljubljanski grad in grajske dvorane so prostor nepozabnih doživetij!
http://www.ljubljanskigrad.si/obisk-gradu/poroke

Z veseljem se prilagodimo vašim željam; poročno slavje obogatimo z okusi, ki so vam ljubi. Za popolno doživetje pa postrežemo lokalno oz. regionalno specialiteto! Naša kuhinja je v neposredni bližini grajskih dvoran, tako so vse jedi sveže in polne okusa, saj pridejo »iz peči na krožnik«, kar vedno znova navdušuje naše goste! Svoja pričakovanja in želje nam zaupajte na:

info@nagradu.si ali na številko 041 209 600

Lokacijo ste že izbrali in zanima vas popolna poročna pogostitev? Vrtna zabava z ognjem, gala večerja v izbrani dvorani, intimno poročno slavje… z veseljem postrežemo slavnostno večerjo, pripravimo banket, hladno-topli bife, ali pa vam hrano le dostavimo in tako prihranimo odvečne skrbi. Izbrana penina, odlična vina in poročna torta pa atmosfero vašega dne enostavno harmonizirajo.
Pišite nam: info@nagradu.si

Obljubimo, da bomo poskrbeli, da bo vaše poročno slavje dolgo ostalo v spominu po sproščenem, srčnem vzdušju in dobrotah naših kuharskih mojstrov.

  • Za pripravo ponudbe po meri nam svoje želje sporočite na info@nagradu.si